instaswap

Swap it!

Een tijdje geleden kwam ik Instagram regelmatig de hashtag ‘instaswap’ tegen. Ik werd nieuwsgierig en ben gaan googlen. 

Ik kwam op de homepage van Instaswap terecht. Wat een super leuk initiatief! Het idee is dat je ‘iets’ voor een ander doet, zonder diegene te kennen. Instaswap is een ‘social’ actie alleen op Instagram & iedereen met een Instagram account kan meedoen. Eerst even de spelregels gelezen en daarna vol enthousiasme ingeschreven!

Continue reading

HEADER-LETTER-BANNER

A B C D E F G …

Heb jij er al een in huis? De letter banners van A little lovely company zijn namelijk dé home trend van nu. Het fijne van deze slinger is dat het een super leuke accessoire is voor in huis & je kunt al jouw creativiteit hier op los laten want je kunt zelf de woorden & zinnen samen stellen.

Er zitten 122 letters, symbolen & leestekens in een pakketje. De letters worden verbonden met elkaar door een pinnetje. Je kunt de banners ophangen met een touwtje of gewoon op de muur plakken met een stuk washi-tape. 1 tip: Koop twee pakketjes, dan kun je net even wat meer woorden & zinnen maken.

De letter banners zijn er in zwart en pastel maar je kunt ook nog de basics (cijfers & symbolen) in zilver of goud aanschaffen om jouw banner nóg leuker te maken! Je moet wel een beetje geduld hebben want het is een werkje om de letters uit te zoeken en in de goede volgorde te leggen. Maar dat mag de pret niet drukken, want als hij eenmaal af is, worden we daar super happy van!

Cadeautip! De letterbanner is heel leuk om cadeau te krijgen & te geven. Kijk eens op www.alittlelovelycompany.nl want daar kun je nog veel meer leuke cadeautjes vinden maar ook super leuke versiering wat jouw feestje af maakt!

Klik op de foto en zie wat ik er mee heb gedaan… 

BillyRocks

header-moestuin-1

Moestuintje in m’n hart…

Albert Heijn heeft dit voorjaar weer een geweldige commerciële actie waar menig groen hartje sneller van gaat kloppen. Bij iedere €15,- aan boodschappen krijg je een ‘moestuinpotje’. De moestuinpotjes verschillen van bieslook en basilicum tot aan een heuse wortel en prei.

In het kleine potje zit een kokostablet, zaadjes en een naambordje waarop je kunt bijhouden wanneer je gezaaid hebt. Zodra er water in buurt van het kokostablet komt, zwelt deze op en is het te gebruiken als ‘aarde’. Niet alles in een keer gebruiken, leg eerst het zaadmatje op een gedeelte van de ‘aarde’ en strooi daar het restant over.

Het potje is trouwens gemaakt van houtvezels en dus 100% afbreekbaar. Als jouw plantje de pot uit groeit, kun je hem met pot en al in de grond poten. Volgens AH zijn de potjes duurzaam geproduceerd en biologisch want ze bevatten geen pesticiden.

Slim van Appie, hier staan namelijk niet alleen de kids voor in de rij. Ook moeders rijdt daar graag een stukje verder voor.

Foto’s: Pinterest