header-shoplog

Shop till you drop

Zoals (bijna) elke vrouw houd ik van shoppen. Of eigenlijk houd ik gewoon heel erg van kopen. Het maakt in die zin dan ook niet zoveel uit of het om kleding, sieraden of leuke interieur producten gaat. Er valt altijd wel iets te kopen. En er is áltijd een reden voor. Zo niet, dan toch. Dan verzinnen we wel waarom we die trui echt heel hard nodig hebben of die kandelaar want dat past zo goed bij het fotolijstje wat we al hebben staan.
Continue reading

instaswap

Swap it!

Een tijdje geleden kwam ik Instagram regelmatig de hashtag ‘instaswap’ tegen. Ik werd nieuwsgierig en ben gaan googlen. 

Ik kwam op de homepage van Instaswap terecht. Wat een super leuk initiatief! Het idee is dat je ‘iets’ voor een ander doet, zonder diegene te kennen. Instaswap is een ‘social’ actie alleen op Instagram & iedereen met een Instagram account kan meedoen. Eerst even de spelregels gelezen en daarna vol enthousiasme ingeschreven!

Continue reading

coachella-header

Life is a festival

Het aller tofste festival van de wereld komt er aan. Op 10 t/m 12 april en 17 t/m 19 april vindt het Coachella Valley Music & Arts Festival plaats. Een muziek- en kunstfestival waar festivalgangers van over de hele wereld bij elkaar komen om drie dagen te party-en.

Bij een tof festival hoort een toffe outfit. Laat H&M dat nou ook gedacht hebben. Samen met COACHELLA heeft H&M een festival lijn ontwikkeld. Zowel de dames als de heren kunnen hier helemaal los gaan & een hippe outfit scoren. Uiteraard ontbreken accessoires als bloemenkransen en hoeden niet. Check hier de collectie. 

Omdat in Nederland de eerste kaartjes voor festivals ook al in de pocket zijn, staan wij natuurlijk al te poppelen om onze festival outfits te scoren. Houd de social media in de gaten, want celebs zoals Vanessa Hudgens, Alessandra Ambrosio & Robert Pattinson zijn hier eerder gespot en deelden jaloersmakende festival kiekjes met ons.

Weet jij al naar welk festival jij gaat? Hieronder wat festival inspiratie. L0v3 <3

flower-head    boho-tats-header

festival-2-header    flowers-header

interior-bedroom

Sweet dreams are made of…

Gemiddeld slapen wij 1/3 van ons leven en zo een 6 tot 8 uur per nacht, de slaapkamer is dus een plek waar wij veel tijd doorbrengen. Hoe fijn is het om na een hectische dag in je slaapkamer te komen & neer te ploffen op bed?

Ze zeggen dat de kleuren van je slaapkamer heel bepalend zijn. Zo zouden mensen met blauwe slaapkamers gemiddeld 8 uur per nacht slapen en worden zij positief en opgewekt wakker. Is paars jouw lievelingskleur? Ik zou de muren van je slaapkamer dan even overslaan want mensen met paarse muren zouden minder dan 6 uur per nacht slapen. En houd jij wel van nachtelijke avontuurtjes? Zorg dat jouw muren dan karamelkleurig zijn want stelletjes met deze kleur kamer zouden minimaal drie keer per week de liefde bedrijven.

Of het waar is? Een likje verf over de muur is zo gebeurd… Try it!

Foto’s: Pinterest
Bevindingen: GezondheidsNet

header-bloemen

De bloemetjes buiten zetten…

Het voorjaar komt er aan, de dagen zijn weer wat langer en de krokussen bloeien alweer op! Ik kan de winterdip achter me laten.

Bij de eerste zonnestralen gaan we spontaan allemaal op het terras zitten (misschien wel met dikke shawls & mutsen, maar we zitten buiten!) en bloembollen kopen in de tuincentra. Blijkbaar heeft iedereen het wel gehad met de sombere dagen en mag het voorjaar beginnen.

Vooral die krokussen langs de weg maken het ineens heel gezellig buiten. Van bloemen word ik vrolijk en brengen wat leven in de brouwerij. Geurende hyacinten, gezellige tulpen of gele narcissen, allemaal simpel maar door verschillende kleuren in huis te halen, wordt het een feestje van bloemen!

Dus ik zeg.. lekker de bloemetjes buiten ehh binnen zetten!

IMG_3631 IMG_3632

IMG_3633 IMG_3634

Foto’s: Pinterest