instaswap

Swap it!

Een tijdje geleden kwam ik Instagram regelmatig de hashtag ‘instaswap’ tegen. Ik werd nieuwsgierig en ben gaan googlen. 

Ik kwam op de homepage van Instaswap terecht. Wat een super leuk initiatief! Het idee is dat je ‘iets’ voor een ander doet, zonder diegene te kennen. Instaswap is een ‘social’ actie alleen op Instagram & iedereen met een Instagram account kan meedoen. Eerst even de spelregels gelezen en daarna vol enthousiasme ingeschreven!

Continue reading

header-ibiza

Eivissa

In love. Maar echt in love. Wat een heerlijk eiland. Iedereen is zo zichzelf, zo vrij en blij en geniet van het leven met volle teugen. Twee jaar geleden ben ik er met vriendinnen voor het eerst geweest. We zaten in een ‘gayfriendly’, goed betaalbaar appartement in Figueretas.

Met ons gehuurde autootje hebben we het gehele eiland rond gereden. Omdat we allemaal nogal ‘fashion fanaten’ zijn, zijn we vaak even gestopt want langs de wegen vindt je zo hier een daar een uniek winkeltje met gave boho stuff.

Continue reading

firma-header

De Buitengewone tuin & het Buurtkippenhok…

De meisjes van Van Buiten hebben het er maar druk mee. Van catering op locatie tot eitjes verkopen bij het Buurtkippenhok. Het hoort er allemaal bij.

Firma van Buiten is een leerwerk bedrijf dat hun ‘deelnemers’ helpt de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Naast het cateringbedrijf dat de Firma oorspronkelijk is, heeft zij verschillende projecten waar de deelnemers zich 100% voor inzetten en al hun energie en creativiteit kwijt kunnen.

In de Buitengewone tuin, de moestuin van de Firma, leren zij hoe producten groeien en hoe deze uiteindelijk in heerlijke gerechten gebruikt kunnen worden of in die heerlijke Tomaten Chutney (waar de Firma best wel bekend om staat). Naast de Buitengewone tuin hebben de meisjes van Van Buiten tegenwoordig concurrentie.

In het Buurtkippenhok scharrelen namelijk zo’n 100 tokkelende dames die heerlijke eitjes leggen. De deelnemers zorgen ervoor dat de kippen te eten krijgen, hun hok lekker schoon blijft en bewaken met hart en ziel de eitjes die de dames leggen. De eitjes van het Buurtkippenhok zijn namelijk te vinden in het Kistje Vol Smaak!

Naast ‘de dagelijkse activiteiten’ is het zo nu en dan ook groot feest bij de Firma! Het Buitengewoon Feestdiner is inmiddels een begrip aan het worden. Op 17 april 2015 is het weer zo ver! Dan wordt alles uit de kast getrokken voor een heerlijk 3 gangendiner & dit keer met Live muziek van de Maxima’s! De kosten zijn €29,50 p.p. Wil jij hierbij zijn? Reserveer snel via een mailtje naar info@firmavanbuiten.nl of 015-2131000.

Niet alleen omdat de meisjes van Van Buiten zo leuk zijn, maar ook omdat ik de Firma & haar activiteiten enorm tof vind, zal de Firma of een activiteit van haar vaker voorbij komen op BillyRocks.

Ik ben super trots dat zij mij een beetje willen helpen want ik mag namelijk een SUPER GAAF ZELFGEMAAKT SCHORT weggeven! We weten allemaal dat een schort niet het meest sexy is wat je aan kan trekken, maar als jij het verhaal er achter kent, wordt het gelijk een stuk aantrekkelijker, toch?!

Wat je moet doen? Like m’n Facebook pagina, laat weten waarom jij als keukenprins/prinses dit schort MOET winnen & deel het bericht! Bij 400 likes verloot ik het geweldige schort!

SCHORT FIRMA VAN BUITEN (2) SCHORT FIRMA VAN BUITEN


P.S. De geweldige foto’s in de header zijn gemaakt door Monique Roodenburg!

verne-dreaming

Keep on dreaming…

De onverwachte, verrassende dagjes uit en nachtjes weg zijn vaak de leukste. Eigenlijk altijd. Zo kreeg ik van mijn vriendje het boekje “Enjoy – Een shortbreak voor twee” waar verschillende hippe hotspots in staan die je eigenlijk allemaal eens zou moeten bezoeken. De keuze was reuze maar mijn oog viel op ‘Het geheim van Gent’. In de omschrijving in het boekje staat letterlijk “Soms kom je van die adresjes tegen die je eigenlijk niet wilt delen.” Maar dit wil ik jullie niet onthouden.

Bed & Breakfast Verne Dreaming is een droom terwijl je wakker bent. Of klinkt dat heel erg cliché? Het geweldige B&B in Gent heeft maar drie kamers en een appartement. De drie kamers hebben allen een ander thema waarnaar zij helemaal zijn ingericht. Het appartement is geschikt als je met je gezinnetje een paar dagen weg wilt.

Wij verbleven in de zwoele Shanghai kamer met een groot bed, een bad, een supergrote stortdouche & niet geheel onbelangrijk, een heerlijke jacuzzi op de overdekte veranda. De kamer is mooi rood en heeft Oosterse tinten. Na een romantische nacht krijg je ’s ochtends een vers ontbijtje op bed. Wat wil een mens nog meer?

Ohja, misschien nog iets van Gent zien? Als je er toch bent. Gent is een levendige stad waar altijd iets te beleven valt. Voor een schitterend uitzicht over de hele stad kun je de mooie St.-Baafskathedraal beklimmen. Na een klim van 444 treden sta je boven, maar dan heb je ook wat. Met goed weer is het ook heel leuk om een boottochtje over te Leie mee te pikken. Geen succes als je allergisch bent voor de berkenpollen en in het voorjaar gaat, want dan zitten je ogen snel dicht en zie je niks van de tocht. Zoals mijn vriendje had. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Hoe fijn is het om er even tussenuit te zijn? Binnen 2 uur ben je in Gent, een heerlijke stad die van alles te bieden heeft. En ga jij voor een romantisch weekendje weg? Boek de Shanghai kamer van Verne Dreaming. Dan verzeker ik jou een héél leuk weekend. Laat me weten als je geweest bent, want dan snap jij waarom ik dit adresje niet geheim kon houden!

IMG_4724    IMG_4728

IMG_4729    IMG_4730

power-header

POWER TO YOU…

Elke femme fatale heeft weleens een zwak momentje. Helemaal niet erg. Maar hoe moeten we daar mee omgaan in ons drukke leventje waarin wij alles zo perfect mogelijk willen doen? Hoe vaak luisteren wij eigenlijk naar onze echte ‘ik’, dat onderbuik gevoel dat iedereen kent maar er vaak niet aan toegeeft en later denkt, zie je nou wel…

Samen met een vriendin ben ik naar een FEMININE POWER try-out geweest. Wij kregen een lezing van Suzanne Beukema van SUUS TV waar al deze punten aan bod kwamen & waar we leerden met dat gevoel om te gaan. De insteek van de FEMININE POWER try-out was een lezing over de manieren waarop je als vrouw zijnde, dichter bij jezelf kunt komen en zo je eigen unieke JIJ als vrouw kunt laat spreken.

Het klinkt misschien wat ‘zweverig’ maar dit is zo goed te spiegelen aan de werkelijkheid. Want hoe vaak zeggen wij GELIJK ‘ja’ als een vriendin vraagt om dinsdag gezellig uit eten te gaan, zonder erbij na te denken? Hoe vaak hebben wij dat gevoel in ons buik, dat we het idee hebben dat er iets niet klopt, maar het weg wuiven? En hoe vaak denken wij eigenlijk om ’s ochtends 8.00 uur al aan wat wij de volgende dag om 15.00 uur moeten doen? Door de tips tijdens de lezing heeft Suzanne ons wat meer in zicht gegeven om hier beter mee om te gaan.

Op zondag 12 april geeft Suzanne Masterclass Feminine Power in Life & Business van 10:00 tot 17:30 uur! Lijkt het jou wat? Lees hier meer over de Masterclass!

Foto’s: Pinterest