instaswap

Swap it!

Een tijdje geleden kwam ik Instagram regelmatig de hashtag ‘instaswap’ tegen. Ik werd nieuwsgierig en ben gaan googlen. 

Ik kwam op de homepage van Instaswap terecht. Wat een super leuk initiatief! Het idee is dat je ‘iets’ voor een ander doet, zonder diegene te kennen. Instaswap is een ‘social’ actie alleen op Instagram & iedereen met een Instagram account kan meedoen. Eerst even de spelregels gelezen en daarna vol enthousiasme ingeschreven!

Continue reading

groen-afval

Groen afval

“Zo. Weer €40,- lichter aan groente, fruit & noten.” & “Speciaal naar die bakker gelopen voor SLOW COOKIES, hebben ze ze niet meer!” Oke. Do i need to say more? Het is weer maandag. In onze friends chat. Fuck our healthy lifes. Want na die gin tonics & stokbroodjes van het weekend MOET er weer gezond gegeten worden, hoor.
Continue reading

hello-fresh

Hello Fresh!

Sta jij ook elke dag zo te twijfelen in de supermarkt wat je nú weer eens moet eten? Wat een gedoe om een gezonde maaltijd die niet te veel voorbereiding vergt op tafel te zetten hè?

Blij dat ik daar vanaf ben. Ik gebruik al drie weken HelloFresh, een super gezonde box met heel veel leuke & variërende recepten met ingrediënten die je zelf niet zo snel zou pakken om een lekkere maaltijd van te maken.

Continue reading