MAMA-I-LOVE-YOU

Mama, i love you!

De tweede zondag van mei worden alle mama’s wat extra verwend. Een ontbijtje op bed, tekeningen (heb jij ze nog ergens liggen, die net niet binnen de lijntjes ingekleurde tekeningen?) en een aardigheidje. Gewoon omdat we de mama’s willen laten weten hoeveel ze voor ons betekenen & willen bedanken voor alles wat ze voor ons doen.

Want zeg nou zelf, jij hebt het best druk met je eigen leventje en nu je ‘volwassen’ ben vergeet jij soms dat jouw moeder, jouw billetjes schoon maakte, er voor zorgde dat jouw haar in de krul zat als je een schoolfeest had & zij degene was die je succes wenste bij je eerste date.

Daarom mogen alle mama’s écht wel even één keer in het jaar extra verwend worden. Lees verder voor leuke cadeautips!

Continue reading

hello-fresh

Hello Fresh!

Sta jij ook elke dag zo te twijfelen in de supermarkt wat je nú weer eens moet eten? Wat een gedoe om een gezonde maaltijd die niet te veel voorbereiding vergt op tafel te zetten hè?

Blij dat ik daar vanaf ben. Ik gebruik al drie weken HelloFresh, een super gezonde box met heel veel leuke & variërende recepten met ingrediënten die je zelf niet zo snel zou pakken om een lekkere maaltijd van te maken.

Continue reading

header-primark

Op de kleintjes letten…

Diep van binnen zijn we allemaal verbaasd over het feit dat Primark voor €4,- een t-shirt kan produceren wat niet met ‘kinderhandjes’ gemaakt is. Hoe doen ze dat toch? Primark heeft een aantal jaren flink onder vuur gelegen. Eerst de ramp met de fabriek in Bangladesh in 2011 waar o.a. Primark kleding liet produceren. Later werd er de noodkreet gedwongen om uitputtende uren te werken’ gevonden in een was label van een zomerjurkje.

primark_0

Of dit label echt van een werker komt of dat dit een ‘stunt’ is, is nog steeds niet helemaal duidelijk.

Continue reading