superstar-header

You’re my Superstar…

ADIDAS Superstar. Dé sneakers die vorige jaar zijn comeback maakte. Vroeger had ik ze met rode strepen en dat was al best wel ‘anders’. Maar Adidas zou Adidas niet zijn als zij met iets vernieuwends kwamen.

Deze maand komt de Superstar in maar liefst 50 kleuren op de markt!! Pharrell Williams heeft zich bemoeid met het uitzoeken van de kleuren. Hij zegt dan ook “Supercolor is a celebration of equality through diversity.”

De Superstar is helemaal gekleurd, zowel van buiten als binnen & op de hiel zie je het Adidas-Pharrell-logo. De Superstar Supercolor serie zal vanaf 27 maart in de Adidas Store in Amsterdam & online verkrijgbaar zijn.

Zeg nou zelf, hier worden wij toch alleen maar heel happy van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *