power-header

POWER TO YOU…

Elke femme fatale heeft weleens een zwak momentje. Helemaal niet erg. Maar hoe moeten we daar mee omgaan in ons drukke leventje waarin wij alles zo perfect mogelijk willen doen? Hoe vaak luisteren wij eigenlijk naar onze echte ‘ik’, dat onderbuik gevoel dat iedereen kent maar er vaak niet aan toegeeft en later denkt, zie je nou wel…

Samen met een vriendin ben ik naar een FEMININE POWER try-out geweest. Wij kregen een lezing van Suzanne Beukema van SUUS TV waar al deze punten aan bod kwamen & waar we leerden met dat gevoel om te gaan. De insteek van de FEMININE POWER try-out was een lezing over de manieren waarop je als vrouw zijnde, dichter bij jezelf kunt komen en zo je eigen unieke JIJ als vrouw kunt laat spreken.

Het klinkt misschien wat ‘zweverig’ maar dit is zo goed te spiegelen aan de werkelijkheid. Want hoe vaak zeggen wij GELIJK ‘ja’ als een vriendin vraagt om dinsdag gezellig uit eten te gaan, zonder erbij na te denken? Hoe vaak hebben wij dat gevoel in ons buik, dat we het idee hebben dat er iets niet klopt, maar het weg wuiven? En hoe vaak denken wij eigenlijk om ’s ochtends 8.00 uur al aan wat wij de volgende dag om 15.00 uur moeten doen? Door de tips tijdens de lezing heeft Suzanne ons wat meer in zicht gegeven om hier beter mee om te gaan.

Op zondag 12 april geeft Suzanne Masterclass Feminine Power in Life & Business van 10:00 tot 17:30 uur! Lijkt het jou wat? Lees hier meer over de Masterclass!

Foto’s: Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *