verne-dreaming

Keep on dreaming…

De onverwachte, verrassende dagjes uit en nachtjes weg zijn vaak de leukste. Eigenlijk altijd. Zo kreeg ik van mijn vriendje het boekje “Enjoy – Een shortbreak voor twee” waar verschillende hippe hotspots in staan die je eigenlijk allemaal eens zou moeten bezoeken. De keuze was reuze maar mijn oog viel op ‘Het geheim van Gent’. In de omschrijving in het boekje staat letterlijk “Soms kom je van die adresjes tegen die je eigenlijk niet wilt delen.” Maar dit wil ik jullie niet onthouden.

Bed & Breakfast Verne Dreaming is een droom terwijl je wakker bent. Of klinkt dat heel erg cliché? Het geweldige B&B in Gent heeft maar drie kamers en een appartement. De drie kamers hebben allen een ander thema waarnaar zij helemaal zijn ingericht. Het appartement is geschikt als je met je gezinnetje een paar dagen weg wilt.

Wij verbleven in de zwoele Shanghai kamer met een groot bed, een bad, een supergrote stortdouche & niet geheel onbelangrijk, een heerlijke jacuzzi op de overdekte veranda. De kamer is mooi rood en heeft Oosterse tinten. Na een romantische nacht krijg je ’s ochtends een vers ontbijtje op bed. Wat wil een mens nog meer?

Ohja, misschien nog iets van Gent zien? Als je er toch bent. Gent is een levendige stad waar altijd iets te beleven valt. Voor een schitterend uitzicht over de hele stad kun je de mooie St.-Baafskathedraal beklimmen. Na een klim van 444 treden sta je boven, maar dan heb je ook wat. Met goed weer is het ook heel leuk om een boottochtje over te Leie mee te pikken. Geen succes als je allergisch bent voor de berkenpollen en in het voorjaar gaat, want dan zitten je ogen snel dicht en zie je niks van de tocht. Zoals mijn vriendje had. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Hoe fijn is het om er even tussenuit te zijn? Binnen 2 uur ben je in Gent, een heerlijke stad die van alles te bieden heeft. En ga jij voor een romantisch weekendje weg? Boek de Shanghai kamer van Verne Dreaming. Dan verzeker ik jou een héél leuk weekend. Laat me weten als je geweest bent, want dan snap jij waarom ik dit adresje niet geheim kon houden!

IMG_4724    IMG_4728

IMG_4729    IMG_4730

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *