firma-header

De Buitengewone tuin & het Buurtkippenhok…

De meisjes van Van Buiten hebben het er maar druk mee. Van catering op locatie tot eitjes verkopen bij het Buurtkippenhok. Het hoort er allemaal bij.

Firma van Buiten is een leerwerk bedrijf dat hun ‘deelnemers’ helpt de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Naast het cateringbedrijf dat de Firma oorspronkelijk is, heeft zij verschillende projecten waar de deelnemers zich 100% voor inzetten en al hun energie en creativiteit kwijt kunnen.

In de Buitengewone tuin, de moestuin van de Firma, leren zij hoe producten groeien en hoe deze uiteindelijk in heerlijke gerechten gebruikt kunnen worden of in die heerlijke Tomaten Chutney (waar de Firma best wel bekend om staat). Naast de Buitengewone tuin hebben de meisjes van Van Buiten tegenwoordig concurrentie.

In het Buurtkippenhok scharrelen namelijk zo’n 100 tokkelende dames die heerlijke eitjes leggen. De deelnemers zorgen ervoor dat de kippen te eten krijgen, hun hok lekker schoon blijft en bewaken met hart en ziel de eitjes die de dames leggen. De eitjes van het Buurtkippenhok zijn namelijk te vinden in het Kistje Vol Smaak!

Naast ‘de dagelijkse activiteiten’ is het zo nu en dan ook groot feest bij de Firma! Het Buitengewoon Feestdiner is inmiddels een begrip aan het worden. Op 17 april 2015 is het weer zo ver! Dan wordt alles uit de kast getrokken voor een heerlijk 3 gangendiner & dit keer met Live muziek van de Maxima’s! De kosten zijn €29,50 p.p. Wil jij hierbij zijn? Reserveer snel via een mailtje naar info@firmavanbuiten.nl of 015-2131000.

Niet alleen omdat de meisjes van Van Buiten zo leuk zijn, maar ook omdat ik de Firma & haar activiteiten enorm tof vind, zal de Firma of een activiteit van haar vaker voorbij komen op BillyRocks.

Ik ben super trots dat zij mij een beetje willen helpen want ik mag namelijk een SUPER GAAF ZELFGEMAAKT SCHORT weggeven! We weten allemaal dat een schort niet het meest sexy is wat je aan kan trekken, maar als jij het verhaal er achter kent, wordt het gelijk een stuk aantrekkelijker, toch?!

Wat je moet doen? Like m’n Facebook pagina, laat weten waarom jij als keukenprins/prinses dit schort MOET winnen & deel het bericht! Bij 400 likes verloot ik het geweldige schort!

SCHORT FIRMA VAN BUITEN (2) SCHORT FIRMA VAN BUITEN


P.S. De geweldige foto’s in de header zijn gemaakt door Monique Roodenburg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *