HEADER-LETTER-BANNER

A B C D E F G …

Heb jij er al een in huis? De letter banners van A little lovely company zijn namelijk dé home trend van nu. Het fijne van deze slinger is dat het een super leuke accessoire is voor in huis & je kunt al jouw creativiteit hier op los laten want je kunt zelf de woorden & zinnen samen stellen.

Er zitten 122 letters, symbolen & leestekens in een pakketje. De letters worden verbonden met elkaar door een pinnetje. Je kunt de banners ophangen met een touwtje of gewoon op de muur plakken met een stuk washi-tape. 1 tip: Koop twee pakketjes, dan kun je net even wat meer woorden & zinnen maken.

De letter banners zijn er in zwart en pastel maar je kunt ook nog de basics (cijfers & symbolen) in zilver of goud aanschaffen om jouw banner nóg leuker te maken! Je moet wel een beetje geduld hebben want het is een werkje om de letters uit te zoeken en in de goede volgorde te leggen. Maar dat mag de pret niet drukken, want als hij eenmaal af is, worden we daar super happy van!

Cadeautip! De letterbanner is heel leuk om cadeau te krijgen & te geven. Kijk eens op www.alittlelovelycompany.nl want daar kun je nog veel meer leuke cadeautjes vinden maar ook super leuke versiering wat jouw feestje af maakt!

Klik op de foto en zie wat ik er mee heb gedaan… 

BillyRocks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *