coachella-header

Life is a festival

Het aller tofste festival van de wereld komt er aan. Op 10 t/m 12 april en 17 t/m 19 april vindt het Coachella Valley Music & Arts Festival plaats. Een muziek- en kunstfestival waar festivalgangers van over de hele wereld bij elkaar komen om drie dagen te party-en.

Bij een tof festival hoort een toffe outfit. Laat H&M dat nou ook gedacht hebben. Samen met COACHELLA heeft H&M een festival lijn ontwikkeld. Zowel de dames als de heren kunnen hier helemaal los gaan & een hippe outfit scoren. Uiteraard ontbreken accessoires als bloemenkransen en hoeden niet. Check hier de collectie. 

Omdat in Nederland de eerste kaartjes voor festivals ook al in de pocket zijn, staan wij natuurlijk al te poppelen om onze festival outfits te scoren. Houd de social media in de gaten, want celebs zoals Vanessa Hudgens, Alessandra Ambrosio & Robert Pattinson zijn hier eerder gespot en deelden jaloersmakende festival kiekjes met ons.

Weet jij al naar welk festival jij gaat? Hieronder wat festival inspiratie. L0v3 <3

flower-head    boho-tats-header

festival-2-header    flowers-header

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *