hello-fresh

Hello Fresh!

Sta jij ook elke dag zo te twijfelen in de supermarkt wat je nú weer eens moet eten? Wat een gedoe om een gezonde maaltijd die niet te veel voorbereiding vergt op tafel te zetten hè?

Blij dat ik daar vanaf ben. Ik gebruik al drie weken HelloFresh, een super gezonde box met heel veel leuke & variërende recepten met ingrediënten die je zelf niet zo snel zou pakken om een lekkere maaltijd van te maken.

Elke week krijg ik een nieuwe box waarin ingrediënten zitten voor 5 maaltijden voor 2 personen. De kosten van de box die ik bestel zijn €49,- per week. Je kunt zelf kiezen voor hoeveel personen en hoeveel maaltijden je in de week wilt ontvangen. Mocht je een weekje niet thuis zijn, kun je je abonnement gewoon op pauze zetten en als je een week minder maaltijden wilt ontvangen kun je dit allemaal wijzigen.

De producten die in de box zitten zijn geselecteerd op basis van kwaliteit, herkomst en duurzaamheid. Daarnaast zijn de recepten samengesteld met een diëtiste waardoor ze erg variërend zijn en dus behalve gezond ook nog eens heel lekker!

Heb jij nog nooit pastinaak op? En zegt bataat jouw niets? Doe dan eens écht gek & bestel een box bij HelloFresh want zeg nou zelf, hoe makkelijk is het dat én jouw boodschappen thuis afgeleverd worden én de recepten er bij zitten zodat je niet na hoef te denken wat je vanavond weer eens zal eten.

Nieuwsgierig? Gebruik deze kortingscode;TPUDW8 en probeer eens een box!

Ik zeg; Bye dilemma’s & Hello Fresh!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *