MAMA-I-LOVE-YOU

Mama, i love you!

De tweede zondag van mei worden alle mama’s wat extra verwend. Een ontbijtje op bed, tekeningen (heb jij ze nog ergens liggen, die net niet binnen de lijntjes ingekleurde tekeningen?) en een aardigheidje. Gewoon omdat we de mama’s willen laten weten hoeveel ze voor ons betekenen & willen bedanken voor alles wat ze voor ons doen.

Want zeg nou zelf, jij hebt het best druk met je eigen leventje en nu je ‘volwassen’ ben vergeet jij soms dat jouw moeder, jouw billetjes schoon maakte, er voor zorgde dat jouw haar in de krul zat als je een schoolfeest had & zij degene was die je succes wenste bij je eerste date.

Daarom mogen alle mama’s écht wel even één keer in het jaar extra verwend worden. Lees verder voor leuke cadeautips!

Zo heeft de Firma van Buiten een heel leuke en vooral lekkere Moederdagactie! Bestel voor €9,75 een heerlijk doosje vol zoete huisgemaakte lekkernijen! En heb jij de schorten al gezien, die ik eerder verlootte? Zeker weten dat jouw moeder vol trots staat te koken met zo een schort, gemaakt door de deelnemers van de Firma van Buiten! Voor €12,50 heb jij een uniek schort wat speciaal voor jouw mams gemaakt is! Bestellen kan tot woensdag 6 mei via info@firmavanbuiten.nl. De bestelling kan vrijdag 8 mei opgehaald worden bij de Firma van Buiten.

moederdag-firma

Ook NOOSA Amsterdam komt met een leuk cadeautje. De NOOSA Amsterdam collectie bestaat uit  producten die worden gemaakt van eerlijke, natuurlijke materialen. De Chunks hebben allemaal eigen symbolen en deze zijn gebaseerd op tradities uit verschillende culturen van de wereld. De Limited Edition ‘Moederdag’ Chunk is er voor de gewone NOOSA & voor de NOOSA Petite. Koop de NOOSA Chunk voor €15,95 & de NOOSA Chunk Petite (deze is van echt zilver) voor €25,- bij O’DONNA, reserveer hem via info@odonna.nl want deze Chunk is een Limited Edition en is erg geliefd.

noosa-odonna

Houdt jouw mama ervan om het gezellig in huis te maken? Misschien is dit dan hét cadeautje waar jij mee mag thuis komen. Een superleuk houten bordje met een lieve tekst erop. Voor €9,95 heb je een uniek bordje waar elke dag even naar gekeken wordt & wat de liefde in huis brengt. Koop hem bij MIOS, bestellen kan via info@mios.nl & dan kan hij ook nog eens verzonden worden.

mios-moederdag

Als moeders nou houdt van stoer, krachtig & duurzaam, koop dan iets van 100% THUIS GEMAAKT. Deze dames gebruiken namelijk (onder andere) oude spijkerbroeken om stoere tassen, woonaccessoires & nog veel meer te maken. Vanaf €12,95 heb jij een stoer gerecycled cadeau! O.a. te koop bij tuincentrum Het Haantje maar speciaal voor Moederdag hebben zij extra koopdagen aan de Oudecampsweg 4 in De Lier op vrijdag 1 mei van 10.00 tot 21.00 en zaterdag 2 mei van 10.00 tot 16.00 uur. Volg 100% THUIS GEMAAKT op FACEBOOK om op de hoogte te blijven van de nieuwste creaties.

100-thuis-gemaakt-1

Na het ontbijt staat ma vast zelf haar bordje af te wassen & moet ze toch echt nog even dat jurkje voor jou strijken wat je aan wilt. Maar ja, uiteindelijk gaat het erom dat je niet vergeet hoe belangrijk jouw mama voor je is. En echt niet alleen die ene dag van het jaar, maar voor altijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *