header-bloemen

De bloemetjes buiten zetten…

Het voorjaar komt er aan, de dagen zijn weer wat langer en de krokussen bloeien alweer op! Ik kan de winterdip achter me laten.

Bij de eerste zonnestralen gaan we spontaan allemaal op het terras zitten (misschien wel met dikke shawls & mutsen, maar we zitten buiten!) en bloembollen kopen in de tuincentra. Blijkbaar heeft iedereen het wel gehad met de sombere dagen en mag het voorjaar beginnen.

Vooral die krokussen langs de weg maken het ineens heel gezellig buiten. Van bloemen word ik vrolijk en brengen wat leven in de brouwerij. Geurende hyacinten, gezellige tulpen of gele narcissen, allemaal simpel maar door verschillende kleuren in huis te halen, wordt het een feestje van bloemen!

Dus ik zeg.. lekker de bloemetjes buiten ehh binnen zetten!

IMG_3631 IMG_3632

IMG_3633 IMG_3634

Foto’s: Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *