header-ibiza

Eivissa

In love. Maar echt in love. Wat een heerlijk eiland. Iedereen is zo zichzelf, zo vrij en blij en geniet van het leven met volle teugen. Twee jaar geleden ben ik er met vriendinnen voor het eerst geweest. We zaten in een ‘gayfriendly’, goed betaalbaar appartement in Figueretas.

Met ons gehuurde autootje hebben we het gehele eiland rond gereden. Omdat we allemaal nogal ‘fashion fanaten’ zijn, zijn we vaak even gestopt want langs de wegen vindt je zo hier een daar een uniek winkeltje met gave boho stuff.

Naast de geweldige winkeltjes door heel Ibiza, heb je natuurlijk dé strandtenten en clubs waar Ibiza bekend om staat. Wij strandde letterlijk als eerste bij Sa Trinxa. Zeker een aanrader, heerlijke loungemuziek, niet té druk en heel vrij. Heerlijk, die wijntjes in de zon. Daar krijg je spontaan zin van om te dansen.

Ushuaïa, Pacha, Blue Marlin… Hier kun je héél goed feesten. Vergeet alleen niet een ‘redelijk’ goed gevulde portemonnee mee te nemen want de prijs voor een wijntje of biertje is niet hetzelfde als in de sportkantine ;).

Je kunt het in Ibiza zo duur maken als je zelf wilt. Je kunt dagelijks langs een bakkertje gaan voor verse broodjes maar je kunt ook gewoon inkopen doen bij de Lidl voordat je naar het strand gaat, bijvoorbeeld om wat flesjes water mee te nemen.

Het fijne aan het eiland is dat iedereen zich zo vrij voelt. Iedereen lijkt zo blij met zichzelf. Er hangt een ontspannen sfeer en alles kan. Iedereen draagt waar hij of zij zich lekker in voelt, iedereen doet waar hij of zij zich goed bij voelt. En hoe lekker is het dat je voor dit gevoel slechts 2,5 hoeft te vliegen?!

Ontsnap even aan het dagelijkse leven & ga een paar dagen naar Ibiza. Want echt, je komt super relaxed terug! Tenzij je natuurlijk bij elk feestje aanwezig bent, want dan kun je beter na je vakantie nog twee weken vrij nemen om bij te komen ;).

Ik mag een armband van WITH LOVE FROM IBIZA verloten! Bij 400 likes op INSTAGRAM verloot ik de armband! Deel de foto, mention @billy.rocks.blog & wie weet maak jij kans op deze te gekke armband van WLFIB!  

IMG_5886

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *