header-tonic

GIN IT IS!

De tijd van de SEX ON THE BEACH & de MOJITO’S is voorbij. Loop een redelijk hippe bar binnen en zie bovenaan de cocktaillijst (of zelfs een heel apart hoofdstuk) GIN staan. GIN in veel verschillende soorten en maten. Lekker hoor. En nog healthy ook. Zeggen ze.

GIN (TONIC, want daar wordt het mee gemixt) bevat namelijk weinig calorieën. Daar houden we wel van. De stof die verwerkt zit in de TONIC houdt de (malaria) mug op afstand dus ook dat komt goed uit, met warme zomeravonden in het vooruitzicht. UPCOMING heeft wat leuke redenen op een rijtje gezet waarom GIN TONIC écht zo goed is. Check de 11 redenen waarom GIN tonic goed voor je is.

Laatst was ik in Amsterdam-Oost bij Walter’s – The Walter Woodbury Bar. Daar hebben ze me toch een lijst met GIN’S. En natuurlijk moest ik ze allemaal even proeven. De een met basilicum, de ander met een grote rode peper. De GIN TONIC met citroen, sinaasappel & grapefruit was een verfrissing voor tussendoor. Héérlijk. Ga er eens langs, een super relaxte lounge sfeer waar je een perfecte zaterdagavond mee kan vullen.

Verschillende soorten merken zoals Hendrick’s, Bombay Sapphire & London N °1 kunnen niet meer in jouw (drank)voorraadkast ontbreken want een feestje ligt al snel op de loer. Haal ook wat extra jeneverbessen, limoentjes, komkommer of basilicum in huis. Je maakt namelijk de lekkerste GIN TONIC met verse ingrediënten. Zo kun je een heerlijke GIN TONIC maken met rozemarijn, komkommer & limoen. Of de ‘golden oldie’, wat jeneverbessen, een flinke hand ijsklontjes & de avond kan beginnen!

GIN-TONIC-KOMKOMMER

TONIC-VOORBEELD

Van mij mag het elke dag feest zijn. Ik ben fan.

[FOTO’S: PINTEREST] – Volg ook  @BILLYROCKS op Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *