bags-header

It’s all about… the bag!

Eerlijk zeggen. Hoeveel tassen heb jij in je kast liggen? En hoeveel gebruik je er daadwerkelijk? Zelf heb ik nooit zin om heel mijn hebben en houden van de ene tas naar de andere tas over te gooien. Nu moet ik wel bekennen dat ik echt ALLES in mijn tas gooi. Bonnetjes van aankopen, kortingsbonnen, flyers, folders, kauwgompakjes, oorbellen, elastiekjes, noem maar op. Hierdoor is mijn tas ook altijd 5 kilo zwaarder na enkele maanden.

 Herken jij dit? Want toch schijnt dus dat wij, vrouwen, heel veel verschillende tassen hebben. En dat we altijd wel weer een smoes verzinnen zodat we geen schuldgevoel krijgen na de aankoop van een nieuw exemplaar. Eén tas gebruik ik eigenlijk ‘doordeweeks’, maar soms matched mijn doordeweekse tas niet met mijn outfit, dus dan komt mijn ‘doordeweekse tas nummer 2’ van pas. Het enige wat ik overhevel is mijn portemonnee, agenda & laptop.

Dan heb ik voor ‘feesten & partijen’ verschillende kleine tasjes waar de rits altijd net niet van dicht kan (en dus bij de helft ook kapot is). Dit zijn leuke tasjes met hengsel en staan bij verschillende outfits. Zo heb ik een heel leuk tasje uit Thailand met allerlei felle ‘boho’ kleuren maar ook een zwart tasje met studs. Daarnaast heb ik voor wat meer decadente party’s mooie zwarte clutches, totaal niet praktisch want na 3 Gin-Tonic wil ik dansen en sta ik te klunzen met dat tasje in mijn hand/onder de oksel/in de lucht.

Mijn all-time-favorite is de buideltas. Echt. Dit is ZO handig. Staat stoer en je hoeft je nergens druk om te maken. Ideaal voor festivals! Vroeger had ik er een van Bert & Ernie, daar kon ik op Koninginnedag mijn zuur verdiende centjes van de rommelmarkt in stoppen. Deze zijn vast ter inspiratie geweest want ik heb twee geweldige buideltasjes in mijn kast hangen waar ik elke dag weer vrolijk van wordt.

Vindt jij ook dat je nooit genoeg hebt?! Hieronder wat inspiratie voor jouw volgende aankoop..

ali lamu1
Ali Lamu is een tof merk dat allerlei accessoires produceert van oud zeildoek met teksten & tekens er op geverfd. Super stevige tassen met lange hengsel.

napsoe bag
Deze stoere trendy bag is van het merk Napsoe. Mooi leer en heel veel toffe kleurtjes. O.a. te koop bij O’DONNA.

different-bags
Groot, kleurig, gek.. Combineer je tas bij jouw stijl & jouw vibe!

black-bag
Black Bag.. Always a good idea.. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *