circus-header

Don’t rain on my parade

Het circus. Niet mijn ding. Clowns zijn eng & het rijden op olifanten vind ik zielig. Maar De Parade, heel tof! Op dit rondtrekkende ‘circusfestival’ komen toneel, muziek & heel veel positieve energie samen.

Op het festivalterrein zijn er verschillende tenten opgezegd waar leuke, grappige shows worden opgevoerd. Ook is er de altijd druk bezochte ‘Silent Disco’. Voor €7,50 ben je binnen en kijk je je ogen uit. Heel veel verschillende mensen met allemaal dezelfde gedachte; ‘Even een dagje lol maken’.

Aparte toneelvoorstellingen, een zweefmolen en uiteraard diverse foodtrucs zorgen er voor dat er voor ieder wat wils is en dat je je van jong tot oud kunt vermaken. Wij hebben aan het begin van de avond een tafeltje bemachtigd en zijn hier alleen vanaf geweken om een kan Sangria te bestellen en een lekkere burrito te eten. Je kijkt je ogen alleen al uit door het publiek en de positieve vibe die er hangt. Soms hoef je niets te doen en alleen maar te kijken en te genieten.

Uiteraard zijn wij nog wel even een tent ingedoken. En wat voor één. Het theaterdier. Een man, verkleed als dier in een soort souterrain opgesloten. Heeeeeeel apart maar verschrikkelijk gelachen. En dat is toch het belangrijkste, naar de auto lopen en denken, dit was een heerlijke avond!

Ik zeg, komt dat zien!!

De Parade zet zijn tenten van 7 tot 23 augustus op in Amsterdam op het Martin Luther Kingpark.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *