header-ME

What happened?

Oh. Ik zie dat het alweer een tijdje geleden is (een maand en één dag om precies te zijn) dat ik een blog heb gepost. Sorry sorry sorry. Wat kan er eigenlijk veel gebeuren in één maand tijd.  Even een kleine throwback naar de afgelopen maand.

Mijn zusje voor vier maanden naar Amerika, zo jaloers. Wat een toffe ervaring wordt dat voor haar! Super afscheidsparty gehad en nu ‘living the American Dream’.  Mijn moedertje jarig geweest, weer een jaartje ouder maar ze gaat er steeds jonger uit zien. Hoe doet zij dat? Ik hoop dat ik dat van haar erf. Onze kippen werden broeds, zitten nu op 8 eitjes én er is gisteren een kuikentje geboren. HOE SCHATTIG! We hebben inmiddels wel een villawijk, de twee haantjes kregen ruzie en hebben nu een LAT relatie 😉

En ohja, scriptie. Daar was ik dus vooral heel druk mee. De deadline komt steeds dichterbij. Intellectueel Eigendomsrecht en slaafse nabootsing. Je kent het wel. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik een heel leuk onderwerp heb maar dat je als HBO Rechten student gewoon enorm voor jurisprudentie en wetgeving moet lezen. Dat is best saai. Soms. Ik ben zo blij als ik mijn scriptie kan inleveren, oke die presentatie vind ik wel spannend, maar dan hoef ik nooit meer naar school. NOOOOOOIT MEER. Ik kijk uit naar dat gevoel. Ook wel mijn eigen schuld dat ik er nu nog steeds mee bezig ben. Ik ben koningin in uitstellen. Om nog maar niet te spreken over het gezegde ‘van uitstel komt afstel’, ik denk dat ik die uitgevonden heb. Maar goed, al met al ben ik lekker bezig en ga ik de goede kant op. Always look on the bright side of life 😉

Om af en toe te ontspannen ben ik begonnen met hardlopen. Ik had al eens vertelt dat ik was geopereerd aan mijn knie toch? Ik ga nu twee keer per week een uur naar de fysio om daar mezelf in het zweet te werken en hopelijk weer te shinen op het handbalveld. In het begin zag ik heel erg tegen de fysio-uren op. Ik zag geen vooruitgang en dacht dat het nooit meer beter zou worden. Positief als ik ben. Maar gelukkig, na 7 maanden, zie ik dan eeeeindelijk vooruitgang, kan ik weer redelijk springen, huppelen, rennen, squaten.

Ik eet gezond, voel me fit en ben lekker in beweging. Die combi heeft er voor gezorgd dat ik ook een aantal kilootjes ben verloren. Daar ben ik zó blij mee. Ik houd van eten. En drinken. Nacho’s met guacamole, chocolade, boterkoek, pasta, hmm. Wijn. Bier. Gin-tonic. Jeeee. Ik heb mezelf aangeleerd een goede balans te vinden in bewegen en eten. Want geloof mij, in het weekend lust ik echt wel een drankje hoor. Of twee. En dan eet ik ook een chippie. Maar door de weeks probeer ik op mijn voeding te letten en genoeg te bewegen. Dan mag je jezelf best wel belonen, toch 😉

Al met al, een fijn maandje. Heerlijke BBQ’s, gezellige late avondjes, weekendje weg met vriendlief en vaartochten door het Westland. En nu regent het. Weer. Er zit niets anders op dan wachten op volgend jaar. Weer een mooie zomer. Kan niet wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *