header-coco

I’m in love with the coco

Oke oke oke. Schaam! Weer ZO lang niets geschreven, maar op dit moment zijn er een paar dingen even heeeel belangrijk! Onder andere mijn … scrrrrriippptieee

In mijn vorige blog schreef ik al kort dat ik in de afrondende fase ben van mijn studie HBO Rechten. Helaas was mijn onderzoek nog niet helemaal goedgekeurd dus nu moet ik even keihard doorbikkelen om het in oktober in te leveren! Sorry sorry sorry. Ik weet dat jullie mijn posts missen 😉

Ik ben wél heel actief met Instagram en Facebook, dus als je up to date wil blijven, volg me dan daar ook! Ben je verslaafd aan social media als je (meer dan) 100 keer per dag je newsfeed refreshed? Hmm… Ik zeg maar zo, ik zeg maar niets…

Maar goed, daardoor ben ik wel op de hoogte van allerlei leuke winacties! Bijvoorbeeld de onwijs toffe winactie van Vita Coco. Met een #VitaCocoSmoothieChallenge dagen ze jou uit om toffe en overheerlijke smoothies te maken met als basis Vita Coco. Jouw prijs? EEN JAAR LANG GRATIS VITA COCO!

Je doet mee door jouw smoothie te delen op Social Media. Hoe fijn. Dat is voor ons a piece of coco ehh cake toch?! De smoothie die ik vanochtend heb gemaakt was lekker groen, gezond en vullend!

Ik heb spelt haver van de Albert Heijn gemalen in de blender. Daarna heb ik een handje druiven (zonder pit), stukjes komkommer en avocado toegevoegd. Een half pakje Vita Coco erbij en blenden maar. Daarna heb ik nog wat verse gember geraspt en dit er doorheen gemixed. Ik ben fan van gember, het geeft een frisse, beetje kruidige smaak. Als je niet overtuigt ben, begin dan met een klein beetje want gember is vrij overheersend.

En dit is het resultaat….

IMG_1099

Welke smoothies kan jij verzinnen met Vita Coco als basis? Ik ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *