instaswap

Swap it!

Een tijdje geleden kwam ik Instagram regelmatig de hashtag ‘instaswap’ tegen. Ik werd nieuwsgierig en ben gaan googlen. 

Ik kwam op de homepage van Instaswap terecht. Wat een super leuk initiatief! Het idee is dat je ‘iets’ voor een ander doet, zonder diegene te kennen. Instaswap is een ‘social’ actie alleen op Instagram & iedereen met een Instagram account kan meedoen. Eerst even de spelregels gelezen en daarna vol enthousiasme ingeschreven!


Hoe het werkt? 

Na de inschrijving kreeg ik een naam en Instagramaccount toegewezen. Deze persoon moest ik ‘stiekem’ volgen om aan de hand van de foto’s erachter te komen wat de dagelijkse bezigheden zijn en wat diegene leuk vindt. 

Zo gezegd zo gedaan en stiekem in de gaten gehouden wat mijn ‘swapmaatje’ leuk vindt. Ik heb allerlei leuke kadootjes op een originele manier verpakt met kaartjes eraan waar de kadootjes op gebaseerd zijn. 

Uiteraard werd ik ook aan iemand gekoppeld. Ik was stiekem heel benieuwd wie mij volgde zonder dat ik het wist! 

Tadada… The moment was there! Jeeeeetje, wat een creatieve mensen bestaan er toch! Echt zulke onwijs leuke kadootjes & dat allemaal gebaseerd op foto’s van mijn Instagram account. 

 

IMG_1833 IMG_1834 IMG_1835 IMG_1836

Een kleine greep uit de vele kadootjes die ik heb ontvangen!

Wat ik echt onwijs leuk vind, is dat je heel veel moeite voor een ander doet, zonder deze persoon te kennen. Tegenwoordig is het heel bijzonder om ‘zomaar’ moeite voor iemand te doen.

Instaswap, je bent een aanrader!!! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *