header-oatmeal-cookies

Haverkoek!

Hello monday. Daar zijn we weer. Altijd lastig he? Voor mij begint de maandag in de sportschool. Daar bedacht ik me dat ik er misschien gewoonte van moet maken om elke maandag een recept te delen met jullie. Wat vinden jullie daar van? Goed idee, dacht ik zo.

Ik zal eerlijk bekennen dat dit recept eigenlijk een cake had moeten worden. Maar ik had geen bananen, zag ik pas toen ik het beslag al aan het maken was. Maarrrr niet getreurd, de haverkoekjes zijn heeeeeerluk!

De ingrediënten: 3 eieren, 150 gram havervlokken, 100gr rozijnen, 100gr gedroogde granberry’s, een handje moerbeien, wat honing en kokosrasp naar wens.

Verwarm de oven op 200gr voor. Leg een stuk bakpapier op de ovenplaat. Meng alle ingrediënten en schep met twee lepels het deeg op het bakpapier. Je kunt ook ‘haverrepen’ maken. Verdeel het deeg dan gelijkmatig over de plaat.

Ongeveer 10 minuutjes in de oven & klaar is kees!

oatmeal cookies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *