header-shoplog

Shop till you drop

Zoals (bijna) elke vrouw houd ik van shoppen. Of eigenlijk houd ik gewoon heel erg van kopen. Het maakt in die zin dan ook niet zoveel uit of het om kleding, sieraden of leuke interieur producten gaat. Er valt altijd wel iets te kopen. En er is áltijd een reden voor. Zo niet, dan toch. Dan verzinnen we wel waarom we die trui echt heel hard nodig hebben of die kandelaar want dat past zo goed bij het fotolijstje wat we al hebben staan.

Soms ben ik jaloers op mensen die goed kunnen sparen. Verstandig om gaan met geld en nooit achter de feiten aan lopen. Soms zou ik ook wel zo willen zijn. Heel soms. Ik word alweer afgeleid als ik ergens een koopje in een foldertje zie staan. Rijd ik er toch maar even heen.

Ik denk dat menig vrouw zich hier wel in kan herkennen. Maar hey, shoppen mag op z’n tijd. Jezelf belonen. Of een ander excuus verzinnen. Ook goed. Sommige items zijn tijdloos en moet je hebben. Ik heb een aantal super toffe items gescoord voor niet al te veel geld. Daar worden we ook blij van.

De lange jassen zijn weer back on track! En vooral de caramel kleur doet het goed. Ik draag een zwarte flare van de H&M en een super relaxed coltruitje ook van de H&M. De jas is van de Primark en die heb je al voor €40,-

camel-jacket

En ook al is het -10, tegenwoordig is elke dag rokjesdag. Hoe leuk is deze rib rok met knopen? Stoer gecombineerd met een sweater en dr. Martens. Het rokje (€19,99) en de sweater met emblemen (€24,99) zijn van Bershka.

crazy-style

Voor de rocking rebels onder ons mag deze outfit niet ontbreken. De gekke maar super fijne broek komt bij H&M vandaan. Het t-shirt is van BTH, Believe The Hype, en heb ik gescoord bij het nieuwe winkeltje INSTORE CONCEPTSTORE in Delft. Tof he?

rocking-rbl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *