new-things

Back on track!

Oeps. Moet ik mezelf even opnieuw voorstellen? Of kennen jullie me nog wel?

Na een chaotische, drukke periode heb ik EINDELIJK weer de tijd, zin en moed teruggevonden om weer te gaan bloggen en creatieve dingen te doen. Het laatste half jaar stond in het teken van veranderingen. En laat ik daar nou net niet zo HEUL goed tegen kunnen. Dit wordt geen excuus blog maar ik ga jullie een kijkje geven in mijn nieuwe leventje..

Sinds januari werk in voor een heel leuk kledingmerk als vertegenwoordigster. In Amsterdam. En ja, voor de mensen die weten waar ik woon, ELKE OCHTEND en ELKE AVOND sta ik dus in de file. Dat is wel even wat anders dan met je fietsje naar het werk. Dit betekent voor mij vroeg van huis en laat thuis. Op zich niet erg, ik doe iets wat ik heel leuk vind, ben enorm gegroeid en heb heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen. Buiten dat ik dus vaak naar de weilanden om de A4 heen staar, kom ik op plekken waar ik überhaupt het bestaan niet van wist. De Wijk, Tubbergen en Enter zijn inmiddels vaste prik. Ben ik even blij dat ik mijn rijles-carrière toch heb afgemaakt.

Buiten het feit dat mijn werkomgeving zich verplaatst heeft van Delft naar Amsterdam en ik mijn collega’s meer zie dan mijn vriendinnen, is mijn boyfriend ook ergens anders gaan werken. In Kopenhagen. En eerlijk gezegd, hij is nog eerder met het vliegtuig in Kopenhagen dan ik in Amsterdam, maar hierdoor is hij van maandag tot en met vrijdag niet thuis. Ook wel weer even wennen. Gelukkig komt hij elk weekend naar huis en ga ik een keer in de maand naar Kopenhagen, wat ook niet rot is trouwens.

Al met al, flink wat wisselingen in mijn o zo burgelijke leventje. Helemaal niet erg maar hierdoor moesten een aantal dingen even een plekje krijgen voordat ik weer tijd en zin had om de draad op te pakken met mijn blog.

Ik ga jullie weer op de hoogte houden over wat ik mee maak, waar je lekker kan eten, wat een leuk hotel is en natuurlijk fashion related stuffff

Daarnaast ben ik ook best fanatiek aan het hardlopen, houd ik van lekkere en gezonde voeding en kan ik je tegenwoordig leuke tips geven over Kopenhagen

 Voor de rest… Blijft alles lekker gewoon…

Never change a winning team

 X Kelly

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *