interior-bedroom

Sweet dreams are made of…

Gemiddeld slapen wij 1/3 van ons leven en zo een 6 tot 8 uur per nacht, de slaapkamer is dus een plek waar wij veel tijd doorbrengen. Hoe fijn is het om na een hectische dag in je slaapkamer te komen & neer te ploffen op bed?

Ze zeggen dat de kleuren van je slaapkamer heel bepalend zijn. Zo zouden mensen met blauwe slaapkamers gemiddeld 8 uur per nacht slapen en worden zij positief en opgewekt wakker. Is paars jouw lievelingskleur? Ik zou de muren van je slaapkamer dan even overslaan want mensen met paarse muren zouden minder dan 6 uur per nacht slapen. En houd jij wel van nachtelijke avontuurtjes? Zorg dat jouw muren dan karamelkleurig zijn want stelletjes met deze kleur kamer zouden minimaal drie keer per week de liefde bedrijven.

Of het waar is? Een likje verf over de muur is zo gebeurd… Try it!

Foto’s: Pinterest
Bevindingen: GezondheidsNet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *